Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


archief:concepten:privacyrichtlijn

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Volgende revisie
Vorige revisie
archief:concepten:privacyrichtlijn [2016/10/04 01:41]
Azonata ↷ Pagina verplaatst van privacyrichtlijn naar concept:privacyrichtlijn
archief:concepten:privacyrichtlijn [2017/09/11 21:25] (huidige)
KapiteinG ↷ Pagina verplaatst van concepten:privacyrichtlijn naar archief:concepten:privacyrichtlijn
Regel 16: Regel 16:
   * **4)** Bij onvolledige opgave van persoonlijke informatie, in welke omstandigheid dan ook, wordt in eerste instantie de persoon in kwestie geconsulteerd om beweegredenen.   * **4)** Bij onvolledige opgave van persoonlijke informatie, in welke omstandigheid dan ook, wordt in eerste instantie de persoon in kwestie geconsulteerd om beweegredenen.
   * **5)** Bij het solliciteren naar een functie binnen de partij wordt duidelijk gecommuniceerd wat er verwacht wordt van de sollicitant aan gegevens en hoe die eventueel gebruikt gaan worden. Dit zodat de sollicitant dit in overweging kan nemen voordat hij / zij solliciteert.   * **5)** Bij het solliciteren naar een functie binnen de partij wordt duidelijk gecommuniceerd wat er verwacht wordt van de sollicitant aan gegevens en hoe die eventueel gebruikt gaan worden. Dit zodat de sollicitant dit in overweging kan nemen voordat hij / zij solliciteert.
-  * **6)** Bij bijeenkomsten van de Piratenpartij Nederland wordt aan aanwezigen toestemming gevraagd wanneer er foto's of opnamen gemaakt worden, maar ook voor het eventuele gebruik van NAW-gegevens in [[notulen]]. Dit is een taak voor het organiserende lichaam.+  * **6)** Bij bijeenkomsten van de Piratenpartij Nederland wordt aan aanwezigen toestemming gevraagd wanneer er foto's of opnamen gemaakt worden, maar ook voor het eventuele gebruik van NAW-gegevens in [[:notulen]]. Dit is een taak voor het organiserende lichaam.
   * **7)** Persoonlijke gegevens en gegevens die tot personen te herleiden zijn die niet langer actief in gebruik zijn worden onmiddellijk verwijderd. Uitgezonderd publieke & persoonlijke archieven e.g. mailarchieven.   * **7)** Persoonlijke gegevens en gegevens die tot personen te herleiden zijn die niet langer actief in gebruik zijn worden onmiddellijk verwijderd. Uitgezonderd publieke & persoonlijke archieven e.g. mailarchieven.
   * **8)** Gebreken in de handhaving van de privacyrichtlijn worden onmiddellijk gemeld aan de slachtoffers. ​   * **8)** Gebreken in de handhaving van de privacyrichtlijn worden onmiddellijk gemeld aan de slachtoffers. ​
archief/concepten/privacyrichtlijn.1475538113.txt.gz · Laatst gewijzigd: 2016/10/04 01:41 door Azonata