Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


archief:nieuwsbrief:week30_2012

Nieuwsbrief 23 juli 2012

De Piratenpartij en de politiek

Handtekeningen

Zoals je waarschijnlijk al weet zijn we hard bezig met de benodigde handtekeningen te verzamelen. Wil je meedoen, download het formulier hier. Onderteken het formulier bij de gemeente waar je staat ingeschreven, en lever 'm in bij één van je kieskring coördinatoren. We kunnen deze handtekeningen tot en met maandag 30 juli inzamelen. Als we niet genoeg handtekeningen hebben, komen we NIET in de 2de kamer! Voor meer informatie kijk op onze wiki.

We zoeken nog 2de coördinators in:

  • Rotterdam
  • Friesland
  • Flevoland
  • Rotterdam
  • Zeeland

Organisatie

Documentatie

Heb je documentatie, lever die aan voor de wiki. Gebruik de pad als werkplek c.q. kladblok, maar zet hier niet documentatie op die voor iedereen toegankelijk moet zijn. De wiki is de plek waar iedereen zoekt. We zijn hard bezig om deze volledig te updaten en gebruiksvriendelijk te maken.

Contacten

Om het samenwerken te verbeteren, en beter te vinden wat je nodig hebt, zijn de contactgegevens uitgewerkt inclusief het werkgroepen-overzicht. De contact-link op onze website http://www.piratenpartij.nl verwijst daar nu ook naartoe. Hiermee willen we zorgen dat iedereen makkelijk vindt wat hij nodig heeft.

Werkgroepen mededelingen

Algemeen

Om het samenwerken te verbeteren, en beter te vinden wat je nodig hebt, willen we de de contactgegevens continue up-to-date hebben. Check als werkgroep de gegevens van je werkgroep. Kloppen deze niet, mail ons dan, of edit ze. Zit je in een werkgroep en wil je je eigen contactgegevens delen (zoals hoe je wilt worden aangesproken, IRC, MSN, Mumble, Skype, etc.), maak een profiel aan op de wiki, en mail ons je profiel-wiki-link. Hiervoor bestaat een standaard vorm: https://wiki.piratenpartij.nl/wiki:user:<gebruikersnaam>. Vervolgens zullen wij dit profiel in het contacten overzicht kunnen updaten. Je kunt er ook je werkgroepen pagina op kwijt.

Verder hebben we nog geen updates van werkgroepen. Ben je van een werkgroep, en wil je mededelingen doen, mail ons dan voor vrijdag 18.00 uur, dan kunnen we deze verwerken in de nieuwsbrief van zondag.

Agenda

Datum Soort activiteit Tijd Locatie Extra informatie
DI 24 1e dag ondertekenen ondersteuningsverklaring n.v.t. Alle gemeentehuizen in Nederland Meer informatie
WO 25 Landelijke Piratendag 19.30u Alle kroegmeetinglocaties Ter ondersteuning van het inzamelen van ondersteuningsverklaringen.
VR 27 Kroegmeeting Heerlen 19.30u Café Bracke, Pancratiusplein 1, 6411 JZ Contact: Roberto Moretti. Zaterdag flyeren.
VR 27 Kroegmeeting Eindhoven 19.00u Trafalgar Pub, Dommelstraat 21, 5611 CJ Contact: Robert. Tevens inzamelen van ondersteuningsverklaringen.
ZO 29 Landelijke Piratendag 19.30u Alle kroegmeetinglocaties Ter ondersteuning van het inzamelen van ondersteuningsverklaringen.
DI 31 Deadline Kandidaatstelling T.K.V. n.v.t n.v.t Handtekeningen en kieslijst inleveren.
archief/nieuwsbrief/week30_2012.txt · Laatst gewijzigd: 2018/01/25 14:39 door 54.36.149.11