Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


archief:nieuwsbrief:week31_2012

Nieuwsbrief 23 juli 2012

De Piratenpartij en de politiek

Handtekeningen

Zoals je waarschijnlijk al weet zijn er genoeg handtekeningen binnen, en is onze toegang tot de stemlijst bezegeld.

Campagne

We gaan ons nu richten op de campagne. Onze naamsbekendheid moet omhoog. We hebben al veel gehoord. Ideeën, initiatieven, en willen nu een draaiboek maken, om daar alles in te verwerken. Heb je ideeën, mail ons je idee. Laat ons ook weten of je zelf de capaciteiten hebt om het uit te werken, of je capaciteit nodig hebt. Ook zoeken we regio-coördinatoren en 'lokalen'. We willen een zo groot mogelijk bereik, en daarvoor hebben we een goed netwerk nodig. Dit zodat we snel kunnen schakelen. Wil je helpen met posters plakken, flyers rond brengen of regio-coördinator zijn, mail het ons!

Heb je nog capaciteiten die je wilt inzetten, laat ook dit weten. Kun je goed een promo-film monteren of kun je animaties maken, laat het ons weten. We kunnen alle energie, in elke vorm gebruiken!

Organisatie

Documentatie

Heb je documentatie, lever die aan voor de wiki. Gebruik de pad als werkplek c.q. kladblok, maar zet hier niet documentatie op die voor iedereen toegankelijk moet zijn. De wiki is de plek waar iedereen zoekt. We zijn hard bezig om deze volledig te updaten en gebruiksvriendelijk te maken.

Contacten

Om het samenwerken te verbeteren, en beter te vinden wat je nodig hebt, zijn de contactgegevens uitgewerkt inclusief het werkgroepen-overzicht. De contact-link op onze website http://www.piratenpartij.nl verwijst daar nu ook naartoe. Hiermee willen we zorgen dat iedereen makkelijk vindt wat hij nodig heeft.

Werkgroepen

Algemeen

Kunnen de teams het contactenoverzicht updaten (of ons informeren), en een overzicht mailen van de capaciteiten binnen de werkgroep? We willen dit goed op het netvlies hebben om de campagne-tijd in te gaan.

Verder hebben we nog geen updates van werkgroepen. Ben je van een werkgroep, en wil je mededelingen doen, mail ons dan voor vrijdag 18.00 uur, dan kunnen we deze verwerken in de nieuwsbrief van zondag.

archief/nieuwsbrief/week31_2012.txt · Laatst gewijzigd: 2018/01/22 01:35 door 54.36.148.59