Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


archief:nieuwsbrief:week32_2012

Nieuwsbrief 6 augustus 2012

De Piratenpartij en de politiek

Campagne

We zijn bezig met het draaiboek voor de campagne voor de 2de kamer verkiezingen in september. Heb je hier ideeën over, laat het ons weten. Heb je nog capaciteiten die je wilt inzetten, laat ook dit weten. Kun je goed een promotie-film monteren of kun je animaties maken, dan horen we het graag. We kunnen alle energie, in elke vorm gebruiken!

Poster plakkers

We zoeken poster plakkers. Vaak zijn het er maar een paar in een kleine stad, en we kunnen je hulp erg goed gebruiken. Mail ons als je de tijd wilt nemen om een paar posters op te hangen. We waarderen dit enorm, en komt ten goede aan onze herkenbaarheid.

Organisatie

We hebben de organisatie verder vormgegeven door een hecht coördinatie team op te stellen. We zijn altijd bereikbaar voor al je vragen en ideeën. Ook voor vragen richting het bestuur of onvrede over de gang van zaken. Het is een nieuwe inventarisatie-ronde, dus zijn er zaken waarvan je dacht dat ze niet meer speelde, zet ze dan opnieuw op de agenda. Vanuit hier wordt ook gekeken voor plekken binnen werkgroepen voor vrijwilligers. Er bestaat sinds kort een compleet overzicht van alle werkgroepen. Hier kun je ook alle contactgegevens vinden.

Werkgroepen mededelingen

Algemeen

Zorg dat de gegevens van je werkgroep op de contactpagina altijd volledig zijn. Geef hier ook aan wanneer iemand langdurig afwezig is. Let hierbij wel op om het bestand alleen met DokuWiki default edit te wijzigen, en niet met de wysiwyg editor. Dit vervormt de tabel.

Verder hebben we nog geen updates van werkgroepen. Ben je van een werkgroep, en wil je mededelingen doen, mail ons dan voor vrijdag 18.00 uur, dan kunnen we deze verwerken in de nieuwsbrief van zondag.

archief/nieuwsbrief/week32_2012.txt · Laatst gewijzigd: 2018/01/22 05:47 door 51.255.71.127