Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


archief:nieuwsbrief:week32_2012

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

archief:nieuwsbrief:week32_2012 [2017/09/11 21:42]
KapiteinG ↷ Pagina verplaatst van nieuwsbrief:week32_2012 naar archief:nieuwsbrief:week32_2012
archief:nieuwsbrief:week32_2012 [2018/01/22 05:47] (huidige)
51.255.71.127 ↷ Links aangepast vanwege een verplaatsing
Regel 10: Regel 10:
 ===== Organisatie ===== ===== Organisatie =====
 We hebben de organisatie verder vormgegeven door een hecht coördinatie team op te stellen. [[coordinatie@piratenpartij.nl|We zijn altijd bereikbaar]] voor al je vragen en ideeën. Ook voor vragen richting het bestuur of onvrede over de gang van zaken. Het is een nieuwe inventarisatie-ronde,​ dus zijn er zaken waarvan je dacht dat ze niet meer speelde, zet ze dan opnieuw op de agenda. Vanuit hier wordt ook gekeken voor plekken binnen werkgroepen voor vrijwilligers. We hebben de organisatie verder vormgegeven door een hecht coördinatie team op te stellen. [[coordinatie@piratenpartij.nl|We zijn altijd bereikbaar]] voor al je vragen en ideeën. Ook voor vragen richting het bestuur of onvrede over de gang van zaken. Het is een nieuwe inventarisatie-ronde,​ dus zijn er zaken waarvan je dacht dat ze niet meer speelde, zet ze dan opnieuw op de agenda. Vanuit hier wordt ook gekeken voor plekken binnen werkgroepen voor vrijwilligers.
-Er bestaat sinds kort een [[:​contact|compleet overzicht van alle werkgroepen]]. Hier kun je ook alle contactgegevens vinden.+Er bestaat sinds kort een [[archief:​contact|compleet overzicht van alle werkgroepen]]. Hier kun je ook alle contactgegevens vinden.
  
 ===== Werkgroepen mededelingen ===== ===== Werkgroepen mededelingen =====
 ==== Algemeen ==== ==== Algemeen ====
-Zorg dat de gegevens van je werkgroep op de [[:​contact|contactpagina ]] altijd volledig zijn. Geef hier ook aan wanneer iemand langdurig afwezig is. Let hierbij wel op om het bestand alleen met DokuWiki default edit te wijzigen, en niet met de wysiwyg editor. Dit vervormt de tabel.+Zorg dat de gegevens van je werkgroep op de [[archief:​contact|contactpagina ]] altijd volledig zijn. Geef hier ook aan wanneer iemand langdurig afwezig is. Let hierbij wel op om het bestand alleen met DokuWiki default edit te wijzigen, en niet met de wysiwyg editor. Dit vervormt de tabel.
  
 Verder ​ hebben we nog geen updates van werkgroepen. Ben je van een werkgroep, ​ en wil je mededelingen doen, mail ons dan voor vrijdag 18.00 uur, dan kunnen we deze verwerken in de nieuwsbrief van zondag. Verder ​ hebben we nog geen updates van werkgroepen. Ben je van een werkgroep, ​ en wil je mededelingen doen, mail ons dan voor vrijdag 18.00 uur, dan kunnen we deze verwerken in de nieuwsbrief van zondag.
archief/nieuwsbrief/week32_2012.1505158926.txt.gz · Laatst gewijzigd: 2017/09/11 21:42 door KapiteinG