Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


archief:orgaan:bestuur

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
archief:orgaan:bestuur [2021/10/29 23:32]
167.114.157.181 ↷ Links aangepast vanwege een verplaatsing
archief:orgaan:bestuur [2022/02/18 22:42] (huidige)
waBrandsma ↷ Links aangepast vanwege een verplaatsing
Regel 3: Regel 3:
 ===== Beschrijving ===== ===== Beschrijving =====
  
-Het bestuur overziet de dagelijkse beleid- en besluitvoering van de Piratenpartij en is verantwoordelijk voor de gang van zaken binnen de Piratenpartij. Het bestuur heeft bevoegdheid om besluiten te nemen die de partij aangaan, rapporteert aan en wordt gecontroleerd en geëvalueerd door de [[:​orgaan:​ledenraad|Ledenraad]].+Het bestuur overziet de dagelijkse beleid- en besluitvoering van de Piratenpartij en is verantwoordelijk voor de gang van zaken binnen de Piratenpartij. Het bestuur heeft bevoegdheid om besluiten te nemen die de partij aangaan, rapporteert aan en wordt gecontroleerd en geëvalueerd door de [[archief:​orgaan:​ledenraad|Ledenraad]].
  
-Het bestuur is een besloten orgaan en wordt aangesteld door de [[:​orgaan:​ledenraad|Ledenraad]],​ en telt minimaal 3 en maximaal 9 leden. De aanstelling geldt voor een kalenderjaar,​ tenzij de Ledenraad in bijzondere gevallen hier anders toe besluit. Het bestuur bevat minimaal een Voorzitter, een Secretaris en een Penningmeester - dit zijn statutaire titels, en tevens de enige wettelijke titels. Wel kan het bestuur intern diverse verantwoordelijkheden en taken toewijzen aan een bestuurslid.+Het bestuur is een besloten orgaan en wordt aangesteld door de [[archief:​orgaan:​ledenraad|Ledenraad]],​ en telt minimaal 3 en maximaal 9 leden. De aanstelling geldt voor een kalenderjaar,​ tenzij de Ledenraad in bijzondere gevallen hier anders toe besluit. Het bestuur bevat minimaal een Voorzitter, een Secretaris en een Penningmeester - dit zijn statutaire titels, en tevens de enige wettelijke titels. Wel kan het bestuur intern diverse verantwoordelijkheden en taken toewijzen aan een bestuurslid.
  
 ===== Taken ===== ===== Taken =====
Regel 73: Regel 73:
 ===== Vergaderingen ===== ===== Vergaderingen =====
  
-Bestuursvergaderingen staan op de [[https://​piratenpartij.nl/​kalender/​|agenda]] en worden normaliter gehouden op Mumble. Deze vergaderingen zijn openbaar. Het bestuur kan besluiten voor één of meerdere agendapunten gebruik te maken van de besloten sectie. De [[:​orgaan:​ledenraad|Ledenraad]] ziet toe dat zaken niet onnodig intern zijn en dat de interne punten correct behandeld worden.+Bestuursvergaderingen staan op de [[https://​piratenpartij.nl/​kalender/​|agenda]] en worden normaliter gehouden op Mumble. Deze vergaderingen zijn openbaar. Het bestuur kan besluiten voor één of meerdere agendapunten gebruik te maken van de besloten sectie. De [[archief:​orgaan:​ledenraad|Ledenraad]] ziet toe dat zaken niet onnodig intern zijn en dat de interne punten correct behandeld worden.
  
 ===== Notulen ===== ===== Notulen =====
archief/orgaan/bestuur.txt · Laatst gewijzigd: 2022/02/18 22:42 door waBrandsma