Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


archief:politiek:vingerafdrukkken_buitenlanders

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

archief:politiek:vingerafdrukkken_buitenlanders [2017/09/11 22:26]
KapiteinG ↷ Pagina verplaatst van politiek:vingerafdrukkken_buitenlanders naar archief:politiek:vingerafdrukkken_buitenlanders
archief:politiek:vingerafdrukkken_buitenlanders [2017/09/11 22:26] (huidige)
KapiteinG ↷ Links aangepast vanwege een verplaatsing
Regel 12: Regel 12:
 De minister vindt dat er een zorgvuldige [[https://​zoek.officielebekendmakingen.nl/​kst-33192-3.html|privacy-impact-assesment]] is gemaakt, nu dat na aanname van [[http://​www.eerstekamer.nl/​motie/​motie_franken_cda_c_s_over|de motie Franken]] verplicht is. De minister vindt dat er een zorgvuldige [[https://​zoek.officielebekendmakingen.nl/​kst-33192-3.html|privacy-impact-assesment]] is gemaakt, nu dat na aanname van [[http://​www.eerstekamer.nl/​motie/​motie_franken_cda_c_s_over|de motie Franken]] verplicht is.
  
-Naast alle privacybezwaren,​ is eerder al vastgesteld dat de [[http://​www.privacynieuws.nl/​nl/​nieuwsoverzicht/​lichamelijke-integriteit/​vingerafdrukken/​6479-slechte-kwaliteit-vingerafdrukken-eind-2009-al-bekend-bij-bijleveld.html|technische kwaliteit]] van vingerafdrukken te wensen over laat. Om die reden wordt ook [[politiek:​afschaffen_vingerafdrukken|gestopt]] met de opslag van vingerafdrukken van alle nederlanders in een (centrale) database.+Naast alle privacybezwaren,​ is eerder al vastgesteld dat de [[http://​www.privacynieuws.nl/​nl/​nieuwsoverzicht/​lichamelijke-integriteit/​vingerafdrukken/​6479-slechte-kwaliteit-vingerafdrukken-eind-2009-al-bekend-bij-bijleveld.html|technische kwaliteit]] van vingerafdrukken te wensen over laat. Om die reden wordt ook [[archief:politiek:​afschaffen_vingerafdrukken|gestopt]] met de opslag van vingerafdrukken van alle nederlanders in een (centrale) database.
  
 Er is in de Tweede Kamer nog niet over gesproken. De standpunten van partijen zijn nog onbekend. Er is in de Tweede Kamer nog niet over gesproken. De standpunten van partijen zijn nog onbekend.
archief/politiek/vingerafdrukkken_buitenlanders.txt · Laatst gewijzigd: 2017/09/11 22:26 door KapiteinG