Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


archief:tk2012:communicatie:blog

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

archief:tk2012:communicatie:blog [2014/05/30 16:47]
127.0.0.1 Externe bewerking
archief:tk2012:communicatie:blog [2018/01/02 18:25] (huidige)
Azonata ↷ Links aangepast vanwege een verplaatsing
Regel 22: Regel 22:
   * De macht van de oppositie (Waarom het niet altijd even voordelig is om in de regering te zitten)   * De macht van de oppositie (Waarom het niet altijd even voordelig is om in de regering te zitten)
   * De ironie van [[wpnl>​vreemdelingenhaat]] (een groot deel van de "​echte"​ Nederlanders stamt nog steeds af van immigranten) sinds ze ongeveer 500 voor christus uit Scandinavië zijn vertrokken? Of 60000 jaar geleden uit Afrika. Niet te vergeten de [[http://​www.speld.nl/​2012/​03/​02/​hugenoten-moeten-terug-naar-thuisland/​|Franse Hugenoten]] en Duitsers in de Gouden eeuw, die trouwens ook voor een groot deel teweeg werd werd gebracht door immigrerende handelaars met goede buitenlandse contacten.   * De ironie van [[wpnl>​vreemdelingenhaat]] (een groot deel van de "​echte"​ Nederlanders stamt nog steeds af van immigranten) sinds ze ongeveer 500 voor christus uit Scandinavië zijn vertrokken? Of 60000 jaar geleden uit Afrika. Niet te vergeten de [[http://​www.speld.nl/​2012/​03/​02/​hugenoten-moeten-terug-naar-thuisland/​|Franse Hugenoten]] en Duitsers in de Gouden eeuw, die trouwens ook voor een groot deel teweeg werd werd gebracht door immigrerende handelaars met goede buitenlandse contacten.
-  * [[:​werkgroep:​democratie:​projecten:​liquid_feedback|Liquid democracy]]+  * [[archief:​werkgroep:​democratie:​projecten:​liquid_feedback|Liquid democracy]]
   * Douane onderschepping van generieke medicijnen voor de derde wereld op basis van [[wpnl>​IPR]].   * Douane onderschepping van generieke medicijnen voor de derde wereld op basis van [[wpnl>​IPR]].
   * [[wpnl>​ACTA]] - zelfs als de wet niet veranderd, de huidige wetgeving is erg genoeg getuige Brein vs XS4ALL, dat hoeft niet in internationale verdragen vastgetimmerd te worden.   * [[wpnl>​ACTA]] - zelfs als de wet niet veranderd, de huidige wetgeving is erg genoeg getuige Brein vs XS4ALL, dat hoeft niet in internationale verdragen vastgetimmerd te worden.
archief/tk2012/communicatie/blog.txt · Laatst gewijzigd: 2018/01/02 18:25 door Azonata