Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


archief:werkgroep:algemeen

Algemene informatie

De Piratenpartij is organisatorisch opgedeeld in werkgroepen. Zodoende zitten vrijwilligers met een specifieke interesse gezamenlijk zaken uit te werken die ons verder brengen in onze politieke strijd.

Elke werkgroep wordt aangestuurd door een coördinator. Deze zorgt ervoor dat er zicht is op wat de werkgroep doet. Zodoende weet hij/zij van de capaciteit en kan ook taken met andere werkgroepen beleggen. Uiteraard kan elke vrijwilliger dit, maar de coördinator zorgt ervoor dat er ook een vaste afstemming is met de rest van de organisatie en dat de eventuele planning in de gaten wordt gehouden. Als je iemand nodig hebt van een andere werkgroep, mail dan naar de maillijst of de coördinator van de werkgroep. Mocht je er niet uitkomen kun je altijd hulp vragen door te e-mailen naar vrijwilligers@piratenpartij.nl

Op dit moment kennen we de volgende werkgroepen:

Kijk gerust rond om te vinden wat je leuk vindt. Wil jij je inzetten voor een specifieke werkgroep, schrijf dan de coördinator aan zodat deze je kan informeren over het reilen en zeilen van deze werkgroep.

Weet je niet wat je precies wilt doen, of weet je niet in welke werkgroep je terechtkunt met wat je wilt doen? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@piratenpartij.nl met jouw vaardigheden en wij zullen je zo snel mogelijk in contact brengen met een werkgroep waarvan wij denken dat jij daar je talenten en wensen het beste kwijt kunt. Hier is een korte handleiding die je uitlegt hoe het werkgroepsysteem werkt.

Daarnaast hebben we een overzicht van openstaande vacatures (in ontwikkeling), waar de werkgroepcoördinatoren kunnen aangeven welke taken er open staan.

Zelf kun je natuurlijk ook nieuwe ideeën ontplooien. Zorg wel dat de coördinator van de werkgroep of de vrijwilligersorganisatie (vrijwilligers@piratenpartij.nl) op de hoogte is, zodat we niet teveel zaken dubbel doen. Bovendien willen we graag weten wat er speelt en kunnen we je eventueel ondersteunen met bijvoorbeeld informatie of contacten. Zorg ook altijd voor feedback door bijvoorbeeld de maillijsten of het forum te gebruiken, of de coördinator van de werkgroep erbij te betrekken die je in contact kan brengen met andere geïnteresseerden.

Bezetting

Communicatie

Projecten

Documentatie


archief/werkgroep/algemeen.txt · Laatst gewijzigd: 2022/02/19 00:41 door 54.36.148.38