Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


archief:werkgroep:algemeen

Dit is een oude revisie van het document!


Algemene informatie

De Piratenpartij is organisatorisch opgedeeld in werkgroepen. Zodoende zitten vrijwilligers met een specifieke interesse gezamenlijk zaken uit te werken die ons verder brengen in onze politieke strijd.

Elke werkgroep wordt aangestuurd door een coördinator. Deze zorgt ervoor dat er zicht is op wat de werkgroep doet. Zodoende weet hij/zij van de capaciteit en kan ook taken met andere werkgroepen beleggen. Uiteraard kan elke vrijwilliger dit, maar de coördinator zorgt ervoor dat er ook een vaste afstemming is met de rest van de organisatie en dat de eventuele planning in de gaten wordt gehouden. Als je iemand nodig hebt van een andere werkgroep, mail dan naar de maillijst of de coördinator van de werkgroep. Mocht je er niet uitkomen kun je altijd hulp vragen door te e-mailen naar vrijwilligers@piratenpartij.nl

Op dit moment kennen we de volgende werkgroepen:

Kijk gerust rond om te vinden wat je leuk vindt. Wil jij je inzetten voor een specifieke werkgroep, schrijf dan de coördinator aan zodat deze je kan informeren over het reilen en zeilen van deze werkgroep.

Weet je niet wat je precies wilt doen, of weet je niet in welke werkgroep je terechtkunt met wat je wilt doen? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@piratenpartij.nl met jouw vaardigheden en wij zullen je zo snel mogelijk in contact brengen met een werkgroep waarvan wij denken dat jij daar je talenten en wensen het beste kwijt kunt. Hier is een korte handleiding die je uitlegt hoe het werkgroepsysteem werkt.

Daarnaast hebben we een overzicht van openstaande todo's (in ontwikkeling), waar de werkgroepcoördinatoren kunnen aangeven welke taken er open staan.

Zelf kun je natuurlijk ook nieuwe ideeën ontplooien. Zorg wel dat de coördinator van de werkgroep of de vrijwilligersorganisatie (vrijwilligers@piratenpartij.nl) op de hoogte is, zodat we niet teveel zaken dubbel doen. Bovendien willen we graag weten wat er speelt en kunnen we je eventueel ondersteunen met bijvoorbeeld informatie of contacten. Zorg ook altijd voor feedback door bijvoorbeeld de maillijsten of het forum te gebruiken, of de coördinator van de werkgroep erbij te betrekken die je in contact kan brengen met andere geïnteresseerden.

Bezetting

Naam Functie Bereikbaar
Bob Sikkema Coördinator bob.sikkema@piratenpartij.nl
Lisa Contactpersoon lisa@piratenpartij.nl

Communicatie

Projecten

Op dit moment is de Programmacommissie bezig met invulling geven aan het partijprogramma waarmee we in 2014 campagne gaan voeren voor de Gemeenteraadsverkiezingen en de Europese verkiezingen. Zij nodigen iedereen uit om mee te denken over de inhoud van het programma, dus aarzel niet om je mening te geven. Meer informatie vind je ook op de wiki-pagina.

Tot het einde van 2013 loopt er een stickercampagne waarmee we aandacht willen vragen voor de spionagepraktijken van de NSA en andere geheime diensten.

De gemeenteraadsverkiezingen in 2014 staan voor de deur. Het plan staat in eenpiratenpad en op de website staat een overzichtspagina. Je kunt je hier inschrijven voor de maillijst voor de gemeenteraadsverkiezingen: https://lists.piratenpartij.nl/listinfo/gemeenteverkiezingen

Zoals je ziet is er nog een hoop werk te verzetten. Wil je hier iets van oppakken, laat het ons weten zodat we je erbij kunnen betrekken.

Documentatie

archief/werkgroep/algemeen.1406211088.txt.gz · Laatst gewijzigd: 2014/07/24 16:11 door Elonoir