Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


archief:werkgroep:crypto:manual:donottrackme

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

archief:werkgroep:crypto:manual:donottrackme [2018/01/02 18:21]
Azonata ↷ Pagina verplaatst van werkgroep:crypto:manual:donottrackme naar archief:werkgroep:crypto:manual:donottrackme
archief:werkgroep:crypto:manual:donottrackme [2018/01/02 18:21] (huidige)
Azonata ↷ Links aangepast vanwege een verplaatsing
Regel 14: Regel 14:
   - Je krijgt nu een overzicht te zien van de gratis functies en de betaalde functies. De gratis versie is voor nu voldoende.   - Je krijgt nu een overzicht te zien van de gratis functies en de betaalde functies. De gratis versie is voor nu voldoende.
   - Klik links bovenin de pagina op "​DoNotTrackMe privacy dashboard",​ je gaat nu naar het dashboard. Hier kan je je masked e-mails beheren en kijken welke trackers zijn geblokkeerd.   - Klik links bovenin de pagina op "​DoNotTrackMe privacy dashboard",​ je gaat nu naar het dashboard. Hier kan je je masked e-mails beheren en kijken welke trackers zijn geblokkeerd.
-  - Nu gaan we de browser plugin installeren,​ deze blokkeert de trackers en voegt masked e-mail functies toe aan registratie formulieren op websites. Klik op "​masked e-mails"​ of "​tracker blocker"​ op elk van deze pagina'​s staat een link daar de downloadpagina van de plugin. Volg, indien nodig, onze [[werkgroep:​crypto:​manual:​addons|instructies]] voor het installeren van een extensie.+  - Nu gaan we de browser plugin installeren,​ deze blokkeert de trackers en voegt masked e-mail functies toe aan registratie formulieren op websites. Klik op "​masked e-mails"​ of "​tracker blocker"​ op elk van deze pagina'​s staat een link daar de downloadpagina van de plugin. Volg, indien nodig, onze [[archief:werkgroep:​crypto:​manual:​addons|instructies]] voor het installeren van een extensie.
   - Als de extensie geïnstalleerd is worden trackers geblokkeerd en kun je makkelijk gemaskeerde e-mails gebruiken op spam te voorkomen.   - Als de extensie geïnstalleerd is worden trackers geblokkeerd en kun je makkelijk gemaskeerde e-mails gebruiken op spam te voorkomen.
  
archief/werkgroep/crypto/manual/donottrackme.txt · Laatst gewijzigd: 2018/01/02 18:21 door Azonata