Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


archief:werkgroep:crypto:manual:https_everywhere

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

archief:werkgroep:crypto:manual:https_everywhere [2018/01/02 18:21]
Azonata ↷ Pagina verplaatst van werkgroep:crypto:manual:https_everywhere naar archief:werkgroep:crypto:manual:https_everywhere
archief:werkgroep:crypto:manual:https_everywhere [2018/01/02 18:21] (huidige)
Azonata ↷ Links aangepast vanwege een verplaatsing
Regel 10: Regel 10:
 Het installeren van HTTPS everywhere op uw browser is, zoals met vrijwel alle add-on'​s,​ bijzonder simpel. Als u de add-on heeft geïnstalleerd,​ zoals hieronder beschreven staat, hoeft u er vrijwel niets meer aan te doen. Het installeren van HTTPS everywhere op uw browser is, zoals met vrijwel alle add-on'​s,​ bijzonder simpel. Als u de add-on heeft geïnstalleerd,​ zoals hieronder beschreven staat, hoeft u er vrijwel niets meer aan te doen.
   - Ga met uw browser naar [[https://​www.eff.org/​https-everywhere]].   - Ga met uw browser naar [[https://​www.eff.org/​https-everywhere]].
-  - Klik op "​Install in <​browsernaam>",​ volg indien nodig de [[werkgroep:​crypto:​manual:​addons|instructies]] voor het installeren van een add-on.+  - Klik op "​Install in <​browsernaam>",​ volg indien nodig de [[archief:werkgroep:​crypto:​manual:​addons|instructies]] voor het installeren van een add-on.
   - Voer de installatie uit.   - Voer de installatie uit.
   - Als u de browser herstart kunt u een melding krijgen van "SSL Observatory",​ lees deze melding. U kunt zelf beslissen of u op Ja of Nee klikt, dit heeft geen effect op het correct werken van HTTPS-everywhere.   - Als u de browser herstart kunt u een melding krijgen van "SSL Observatory",​ lees deze melding. U kunt zelf beslissen of u op Ja of Nee klikt, dit heeft geen effect op het correct werken van HTTPS-everywhere.
archief/werkgroep/crypto/manual/https_everywhere.txt · Laatst gewijzigd: 2018/01/02 18:21 door Azonata