Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


archief:werkgroep:crypto:manual:thunderbird:mac

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
Volgende revisie
Vorige revisie
archief:werkgroep:crypto:manual:thunderbird:mac [2014/11/03 09:06]
Elonoir [Versleutelen Thunderbird (MacOS)]
archief:werkgroep:crypto:manual:thunderbird:mac [2018/01/02 18:21] (huidige)
Azonata ↷ Pagina verplaatst van werkgroep:crypto:manual:thunderbird:mac naar archief:werkgroep:crypto:manual:thunderbird:mac
Regel 12: Regel 12:
   - Het welkomstscherm van het installatieprogramma verschijnt. Druk op de knop 'ga door' of ‘Continue’   - Het welkomstscherm van het installatieprogramma verschijnt. Druk op de knop 'ga door' of ‘Continue’
   - Druk in het volgende scherm op de knop ‘Install’. Sta de installatie toe als dit van je gevraagd wordt.   - Druk in het volgende scherm op de knop ‘Install’. Sta de installatie toe als dit van je gevraagd wordt.
-  - Wanneer je Apple Mail niet zelf hebt afgesloten, meldt het installatieprogramma dat Mail afgesloten moet worden. Druk op de knop ‘Quit Mail’.+  - Wanneer je Thunderbird ​niet zelf hebt afgesloten, meldt het installatieprogramma dat deze afgesloten moet worden. Druk op de knop ‘Quit Mail’.
   - Eén van de geïnstalleerde programma’s,​ GPG Keychain Access, vraagt vervolgens toestemming om je Contacten te mogen inzien. Klik op '​OK',​ nu worden de publieke sleutels van je contacten automatisch geïmporteerd.   - Eén van de geïnstalleerde programma’s,​ GPG Keychain Access, vraagt vervolgens toestemming om je Contacten te mogen inzien. Klik op '​OK',​ nu worden de publieke sleutels van je contacten automatisch geïmporteerd.
   - Het installatieprogramma zal nu een publieke en privé sleutel voor je aanmaken. Bij het volgende hoofdstuk wordt je stap voor stap in dit proces begeleid.   - Het installatieprogramma zal nu een publieke en privé sleutel voor je aanmaken. Bij het volgende hoofdstuk wordt je stap voor stap in dit proces begeleid.
archief/werkgroep/crypto/manual/thunderbird/mac.1415001985.txt.gz · Laatst gewijzigd: 2014/11/03 09:06 door Elonoir