Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


archief:werkgroep:organisatie:vrijwilligers

Dit is een oude revisie van het document!


Vrijwilliger worden!

De Piratenpartij leeft alleen maar dankzij de geweldige inzet van alle vrijwilligers die de partij maken tot wat hij is. Elk extra paar handen kunnen we goed gebruiken, dus steek ze snel uit de mouwen en help mee om ons schip naar nieuwe hoogtes te tillen!

Maak je eigen plannen!

Als vrijwilliger bij de Piratenpartij ben je vrij om je eigen dingen op te zetten en vorm te geven. Neem contact op met de coördinator van de werkgroep, of contact ons (vrijwilligers@piratenpartij.nl), en vertel wat je wilt opzetten. We vertellen je ons over ons ict systeem, en hoe je kunt samenwerken binnen de organisatie. Omdat de coördinators van de werkgroepen op de hoogte zijn van alles binnen de organisatie kun je snel van start. Ook kunnen ze je vertellen over de informatie die er al is, of wie er eventueel al mee bezig is. Dan kun je bijvoorbeeld mee helpen en/of samen initiatieven ontplooien.

Kies zelf wat je wil doen!

De partij is opgezet rondom werkgroepen. Als je weet wat je zou willen doen in de partij, neem dan eens contact op met de werkgroep die op dat gebied actief is via de onderstaande e-mailadressen. Heb je meerdere voorkeuren, schrijf dan gewoon meerdere werkgroepen aan en kijk wat er te doen valt of wat je zelf op wilt zetten.

Inspiratieloos?

Weet je niet wat je precies wilt doen, of weet je niet in welke werkgroep je terecht kunt met wat je wilt doen? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@piratenpartij.nl met jouw vaardigheden er in en wij zullen je zo snel mogelijk in contact met een piraten werkgroep brengen.

Algemeen contact met leden en vrijwilligers

Kom, wat je ook wilt doen, eens kijken/kletsen/overleggen in de algemene chat van de Piratenpartij Nederland. Daarnaast zijn we nu bezig met een nieuw forum om makkelijk met andere Piraten in contact te komen. Contactpersonen van werkgroepen e.d. zijn ook op te zoeken op de wiki.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de Piratenpartij Vrijwilligers nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van openstaande functies, todo's, flyer acties en meer zodat je er altijd uit kunt pikken wat je leuk vindt.

Welke afdelingen, commissies en werkgroepen zijn er?

archief/werkgroep/organisatie/vrijwilligers.1429262189.txt.gz · Laatst gewijzigd: 2015/04/17 11:16 door Luc