Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


archief:werkgroep:organisatie:werkwijzen

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
Volgende revisie
Vorige revisie
archief:werkgroep:organisatie:werkwijzen [2014/11/03 14:48]
rico [Klad & Documentatie] url gecorrigeerd
archief:werkgroep:organisatie:werkwijzen [2019/08/19 20:11] (huidige)
eu-Robert [Klad & Documentatie] Linkje gerepareerd
Regel 5: Regel 5:
  
 ==== Klad & Documentatie ==== ==== Klad & Documentatie ====
-Voor al deze functies speelt de [[:​start|wiki van de Piratenpartij]] een centrale rol. Dit vormt een knooppunt waar alle relevante informatie van de Piratenpartij,​ of dat nu achtergrondinformatie,​ feitelijke of creatieve uitingen, nieuwsfeiten of vegadernotulen zijn, op een gestructureerde manier terug te vinden zijn. [[https://​piratenpartij.piratenpad.de|Piratepad]] wordt daarbij vooral gebruikt als klad, bijvoorbeeld voor een todo lijst, om te notuleren of om gezamenlijk een brief te schrijven. Dit vanwege de relatief afgesloten en vergankelijke context van Piratepads. Op het moment dat de kladversie voltooid is moet het daarom zo snel mogelijk een definitieve basis in de wiki krijgen. 
  
-===== Project administratie ===== +Voor al deze functies speelt de [[:​start|wiki van de Piratenpartij]] een centrale rol. Dit vormt een knooppunt waar alle relevante informatie van de Piratenpartij,​ of dat nu achtergrondinformatie,​ feitelijke of creatieve uitingen, nieuwsfeiten of vegadernotulen zijn, op een gestructureerde manier terug te vinden zijn. [[https://pad.piratenpartij.nl|Piratenpad op .nl]] of voorheen ook [[https://​piratenpartij.piratenpad.de|Piratenpad op .de]] wordt daarbij vooral gebruikt als klad, bijvoorbeeld voor een todo lijst, om te notuleren of om gezamenlijk een brief te schrijven. Dit vanwege de relatief afgesloten en vergankelijke context van Piratepads. Op het moment dat de kladversie voltooid is moet het daarom zo snel mogelijk een definitieve basis in de wiki krijgen. 
-[[https://tree.piratenpartij.nl|Tree]]+
  
 ===== Waar/wat ===== ===== Waar/wat =====
-Mocht je vragen hebben over waar je wat kunt vinden, of bij welk orgaan of werkgroep je je kunt melden voor een bepaalde taak, neem dan contact op met de [[werkgroep:​organisatie|werkgroep Organisatie]].+Mocht je vragen hebben over waar je wat kunt vinden, of bij welk orgaan of werkgroep je je kunt melden voor een bepaalde taak, neem dan contact op met de [[archief:werkgroep:​organisatie|werkgroep Organisatie]].
  
archief/werkgroep/organisatie/werkwijzen.1415022533.txt.gz · Laatst gewijzigd: 2014/11/03 14:48 door rico