Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


archief:werkgroep:crypto:manual:ghostery

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

archief:werkgroep:crypto:manual:ghostery [2018/01/02 18:21]
Azonata ↷ Pagina verplaatst van werkgroep:crypto:manual:ghostery naar archief:werkgroep:crypto:manual:ghostery
archief:werkgroep:crypto:manual:ghostery [2018/01/02 18:21] (huidige)
Azonata ↷ Links aangepast vanwege een verplaatsing
Regel 4: Regel 4:
 ===== Installatie =====  ===== Installatie ===== 
 Ghostery is te installeren als enig andere add-on, met als uitzondering dat u na de installatie nog even door wat instellingen heen moet lopen. Ghostery is te installeren als enig andere add-on, met als uitzondering dat u na de installatie nog even door wat instellingen heen moet lopen.
-  - Installeer Ghostery, volg indien nodig [[werkgroep:​crypto:​manual:​addons|deze instructies]].+  - Installeer Ghostery, volg indien nodig [[archief:werkgroep:​crypto:​manual:​addons|deze instructies]].
   - Na het installeren opent een setup wizard met een introductiescherm. Lees eventueel de introductietekst door en klik op de pijl naar rechts.   - Na het installeren opent een setup wizard met een introductiescherm. Lees eventueel de introductietekst door en klik op de pijl naar rechts.
   - Het volgende scherm bevat opties om statistieken over trackers naar Ghostery te sturen en om Auto-Update in te schakelen. Wij raden aan alleen Auto-update in te schakelen. Druk weer op de pijl rechts.   - Het volgende scherm bevat opties om statistieken over trackers naar Ghostery te sturen en om Auto-Update in te schakelen. Wij raden aan alleen Auto-update in te schakelen. Druk weer op de pijl rechts.
archief/werkgroep/crypto/manual/ghostery.txt · Laatst gewijzigd: 2018/01/02 18:21 door Azonata