Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


werkgroep:vormgeving

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
werkgroep:vormgeving [2015/06/09 10:40]
Prutzenberg
werkgroep:vormgeving [2015/07/03 16:10] (huidige)
Luc
Regel 5: Regel 5:
  
 **Wil je een bijdrage leveren op het gebied van vormgeving?​** Stuur dan een mailtje naar de maillijstbeheerder <​luc.boon@piratenpartij.nl>​ zodat er contact met je opgenomen kan worden. **Wil je een bijdrage leveren op het gebied van vormgeving?​** Stuur dan een mailtje naar de maillijstbeheerder <​luc.boon@piratenpartij.nl>​ zodat er contact met je opgenomen kan worden.
-Heb je een goed idee qua vormgeving of heb je iets voor de Piratenpartij gemaakt waar je graag feedback op krijgt? Ook dan kun je ook mailen naar bovenstaand adres.+Heb je een goed idee qua vormgeving of heb je iets voor de Piratenpartij gemaakt waar je graag feedback op krijgt? Ook dan kun je mailen naar bovenstaand adres.
  
 **Het is ook belangrijk dat werkgroep ICT beter werkgroep Vormgeving weet te vinden m.b.t. visuele wijzigingen aan de website.** Werkgroep Vormgeving kan werkgroep ICT bijvoorbeeld assisteren door het maken van mooie afbeeldingen voor de website, of door het geven van feedback op onderdelen van de algehele site. We hebben kennis van vormgeving in huis, het is nu alleen nog zaak om ICT en Vormgeving in de praktijk beter te laten samenwerken zodat die kennis ook sneller en beter ingezet kan worden voor onze website. Werkgroep ICT kan daarom ook altijd contact opnemen met bovenstaande e-mailadres. **Het is ook belangrijk dat werkgroep ICT beter werkgroep Vormgeving weet te vinden m.b.t. visuele wijzigingen aan de website.** Werkgroep Vormgeving kan werkgroep ICT bijvoorbeeld assisteren door het maken van mooie afbeeldingen voor de website, of door het geven van feedback op onderdelen van de algehele site. We hebben kennis van vormgeving in huis, het is nu alleen nog zaak om ICT en Vormgeving in de praktijk beter te laten samenwerken zodat die kennis ook sneller en beter ingezet kan worden voor onze website. Werkgroep ICT kan daarom ook altijd contact opnemen met bovenstaande e-mailadres.
werkgroep/vormgeving.txt ยท Laatst gewijzigd: 2015/07/03 16:10 door Luc