Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


archief:afdeling:regionaal:utrecht:vacatures

Vacatures Piratenpartij Utrecht

Let op! Alle vacatures staan ook open voor niet-leden. Zolang jij Utrecht en de inwoners van Utrecht een warm hart toedraagt ben je van harte welkom om samen met ons de gemeente beter te maken. Interesse? Neem contact op met Dmitri Schrama, vrijwilligerscoordinator: dmitri@piratenpartij.nl

Vrijwillige activisten PPU

Als vrijwillige activist kan je meehelpen met lokale en landelijke acties. Uiteraard ben je niet verplicht om altijd aanwezig te zijn bij acties. Vrijwillige activisten zijn actief in de piratenwijkteams voor het verzamelen van input, bij handtekeningen- en flyeracties, demonstraties wanneer we die ondersteunen en overige evenementen.

Heb jij zelf een goed idee of heb je specifieke kwaliteiten waar we nog niet aan gedacht hebben? Laat het vooral horen, hoe meer initiatief hoe beter!

Wat willen we graag weten? Hoeveel uur heb je beschikbaar (van 1 uur per maand tot 30 uur per week, alle hulp is welkom), wat zou je willen doen, en waar ben je goed in.

Medewerkers Wetenschappelijk Bureau PPU

Het WB is een ondersteunende werkgroep met een brede functie. Het WB zorgt voor wetenschappelijke onderbouwing en duiding, gevraagd en ongevraagd advies, en doet onderzoek naar actuele kwesties.

Momenteel is het WB onder andere op zoek naar professionals op de gebieden filosofie, politicologie, bestuurskunde, humanisme en recht. Bij voorkeur volg je een opleiding op een van deze gebieden of heb je een opleiding op een van deze gebieden afgerond. Heb je echter op een andere manier kennis en kunde opgedaan (bijvoorbeeld in het verenigings- of bedrijfsleven) dan komen we ook graag met je in contact.

Daarnaast zoekt het WB nog een eindredacteur die verantwoordelijk is voor spelling, grammatica, en opmaak.

Medewerkers Campagneteam PPU

Wij zijn nog op zoek naar:

Graficus / vormgevers / creatievelingen

Fotograaf en/of Videograaf

Daarnaast is iedereen welkom om creatieve en originele suggesties te doen voor de campagne GR2018 en de permanente campagne daarna.

Wijkpiraten

De piratenwijkteams die zich per wijk bezig houden met wat er leeft, en wat er door PPU moet worden opgepakt, worden nu nog centraal gecoordineerd door onze wijkcoordinator Steven Kiers. Op termijn willen wij naar een situatie waarbij iedere wijk een eigen aanspreekpunt heeft. Dit aanspreekpunt gaat ook met de piratenwijkteams door de buurt.

Ben jij al enthousiast? Mail Dmitri (vrijwilligerscoördinator) dmitri@piratenpartij.nl

Kandidaten/lijstduwers Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Kan jij je vinden in onze basisbeginselen en draag je graag bij aan een zichtbare PPU? Is een zetel voor jou geen doel maar een middel? Dan komen we graag met je in gesprek! Ook als je geen politieke ambitie hebt maar onze doelen wel ondersteunt ben je welkom als lijstduwer.

archief/afdeling/regionaal/utrecht/vacatures.txt · Laatst gewijzigd: 2018/01/01 18:54 door Azonata