Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


archief:werkgroep:communicatie:functieprofiel:redactieleden

Werkgroep: Communicatie

De werkgroep Communicatie verzorgt, zoals de naam al doet vermoeden, de communicatie, zoals de perscontacten en interne nieuwsbrief. Ook omvat deze werkgroep de creatieve bijdrages (dtp, design) van de Piratenpartij en diens uitingen. Simpel gezegd draagt deze werkgroep verantwoordelijkheid voor alle (niet-vertrouwelijke) communicatie met enerzijds de eigen achterban en anderzijds de buitenwereld.

Functieprofiel: Redactielid

Binnen de werkgroep pers zoeken wij redactieleden die zowel gevraagd als ongevraagd teksten willen schrijven of redigeren. Soms moeten teksten op korte termijn verstuurd worden, soms is er meer tijd. Ook zal er regelmatig een persbericht vanuit de Piratenpartij verstuurd worden, hiervoor willen we jou ook kunnen benaderen. De redacties zullen actief zijn op diverse deelgebieden, zoals geschreven pers, blogs en nieuwsbrief.

Stoor je je nu al aan de zinsopbouw, stijl- en schrijffouten? Dan moet je zeker reageren. We zijn op zoek naar redacteuren en eindredacteuren. Geef in je motivatie aan hoeveel tijd je kan besteden en op welke gebieden je interesses liggen. Heb je interesse? Neem dan contact op met Henk Heslinga

archief/werkgroep/communicatie/functieprofiel/redactieleden.txt · Laatst gewijzigd: 2018/01/02 18:28 door Azonata