Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


archief:werkgroep:organisatie:vacatures

**NB: Deze pagina is ernstig verouderd en zal binnenkort(tm) worden herzien.**

Vacatures Piratenpartij Nederland

De Piratenpartij Nederland doet zijn werk door middel van donaties en de inzet vrijwilligers. In de afgelopen jaren heeft deze aanpak bewezen dat als mensen zich echt voor iets willen inzetten er niets onmogelijk is. Desondanks kan het team aan vrijwilligers niet groot genoeg zijn, dus nieuwe instroom is altijd van harte welkom. Hieronder vind je daarom een overzicht van vacatures voor verschillende organen, commissies en werkgroepen, en hoe je hier op kunt reageren mocht je interesse hebben.

Vacature overzicht

Werkgroep Functie Meer informatie
Algemeen Coördinator werkgroepen
Communicatie Redactieleden
Video-editors
Creatief
Organisatie Administratie, werving en selectie
Opleidingen
Helpdesk
Bemiddelingsbureau
Onderzoek Wetenschappelijk bureau, algemeen medewerker
Provinciale, regionale en stedelijke afdelingen
ICT Drupal designer

Vrijwilligers

Voor diverse organisatorische lijnen binnen de partij zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Voel je je aangesproken tot één of meerdere van de vacatures reageer dan met een korte motivatie. Een complete sollicitatiebrief is niet noodzakelijk, het meesturen van een CV wordt op prijs gesteld. Bij de vacatures staan de mailadressen waar reacties naar toe kunnen worden gestuurd. Je werkt samen met de bestuursverantwoordelijke en/of coördinator aan de opbouw van jouw werkgroep. Er is voor veel van de werkgroepen nog geen duidelijke werkwijze beschikbaar, daarom geldt dat je nieuwe vrijwilligers hierin mee moet nemen. Wanneer je je in 'hart en nieren' een piraat voelt en meerdere malen per dag “Arrr!” roept ben je op de juiste plek. In ieder geval voor deze werkgroepen en projectgroep zoeken wij coördinatoren die voor tenminste een half jaar actief willen zijn. De belangrijkste taak zal zijn het opzetten en stabiliseren van deze werkgroepen.

Verschillende werkgroepen

  • De werkgroep Communicatie bestaat uit de groepen: pers, creatief, video-editing, webdesign, webcontent, nieuwsbrief, social media.
  • De werkgroep Onderzoek bestaat uit de groepen: onderwijs, zorg, juridisch.
  • De werkgroep Financiën bestaat uit de groepen: merchandise, funding en webshop-beheer.
  • Daarnaast zijn er ook afdelingen voor: lokale afdelingen, jongeren en 50+.

Wil je je opgeven als vrijwilliger, maar weet je niet goed op welke positie je het meeste kunt betekenen? Mail dan naar vrijwilliger@piratenpartij.nl en dan is er gegarandeerd iets waar je mee aan de slag kunt.


archief/werkgroep/organisatie/vacatures.txt · Laatst gewijzigd: 2022/12/23 14:13 door bob