Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


archief:werkgroep:organisatie:werkwijzen

Werkgroep: Organisatie

Werkwijzen

Omdat we te maken hebben met vrijwilligers en mensen die in hun eigen tijd werk willen verzetten is het van belang bepaalde richtlijnen te hanteren om het werk efficiënt, eenduidig en transparant te alten verlopen. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten waar kun je de juiste mensen kunt vinden, waar je input kunt aanleveren voor de website, de nieuwsbrief, etc. en waar je terecht kun om informatie te vinden.

Klad & Documentatie

Voor al deze functies speelt de wiki van de Piratenpartij een centrale rol. Dit vormt een knooppunt waar alle relevante informatie van de Piratenpartij, of dat nu achtergrondinformatie, feitelijke of creatieve uitingen, nieuwsfeiten of vegadernotulen zijn, op een gestructureerde manier terug te vinden zijn. Piratenpad op .nl of voorheen ook Piratenpad op .de wordt daarbij vooral gebruikt als klad, bijvoorbeeld voor een todo lijst, om te notuleren of om gezamenlijk een brief te schrijven. Dit vanwege de relatief afgesloten en vergankelijke context van Piratepads. Op het moment dat de kladversie voltooid is moet het daarom zo snel mogelijk een definitieve basis in de wiki krijgen.

Waar/wat

Mocht je vragen hebben over waar je wat kunt vinden, of bij welk orgaan of werkgroep je je kunt melden voor een bepaalde taak, neem dan contact op met de werkgroep Organisatie.

archief/werkgroep/organisatie/werkwijzen.txt · Laatst gewijzigd: 2019/08/19 20:11 door eu-Robert