Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


tk2017:video

Videoteam

Het videoteam is verantwoordelijk voor het maken en hosten van alle video's voor de Piratenpartij, van eenvoudige beeldverslagen van bijeenkomsten tot gelikte campagnevideo's. In deze pool zitten bijvoorbeeld regisseurs, cameramensen editors en animatoren.

Op deze pagina kan het videoteam haar onderlinge afspraken, notulen, teamleden, aanspreekpunt etc. documenteren.

Tot TK2017 zal videoteam veel werken t.b.v. de uitingen voor de verkiezingscampagne.

Het videoteam werkt samen met werkgroep communicatie.

de coördinatoren zijn hard bezig om de organisatie van de campagne verder vorm te geven. Als kwartiermeester ben ik er vooral om jullie te helpen op een manier dat je snel waarde kan toevoegen voor de bekendheid van de Piratenpartij. We hebben een aantal taken toegewezen gekregen vanuit het campagneteam die we prioriteit willen geven. Als je zelf ideëen hebt die je grotendeels zelfstandig kan oppakken dan ben ik er om je in contact te brengen met de juiste personen om dit waar te maken.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt per week 2-4 uur beschikbaar om werkzaamheden uit te voeren (meer is beter)
  • Je bent 1 keer per week aanwezig bij de online Mumble meeting: dinsdagen 19:30-20:00 uur
  • Je reageert tijdig op verzoeken van de kwartiermeester en campagnecoördinatoren (binnen 24 uur, uitzonderingen daargelaten)
  • We gaan prettig met elkaar om en je houdt je aan de gemaakte afspraken

Wat heb je nodig?

Prïoriteiten Videoteam:

Aangeleverd door Campagneteam

  • 1. Campagnefilm Botoboto afstemmen (Ancilla is hier mee bezig, wij bieden onze hulp aan waar nodig)(Lars is nog bezig met Sfeerimpressie &, mogelijk “Iedereen is Piraat”
  • 2. Kandidatenfilmpjes voor op de Website (eerste verzoek aan kandidaten om zelf iets op te nemen is verstuurd, we willen aanvullend z.s.m. ook voorbereide filmpjes opnemen)
  • 3. Langere promotiefilm (bedrijfsfilm format: wat doet de Piratenpartij en haar leden)

Voorlopige Ideëen

  • 4. Viral video compilatie uitwerken en pluggen bij zoveel als mogelijk mensen (eerste concept is compilatie van mediaoptredens van Ancilla, filmpje ligt ter beoordeling)
  • 5. Muziek video visualisatie, Rico heeft een aantal nummers waar wij mee aan de slag kunnen. o.a. het Piratenlied, Ver Tegenwoordig (over referendum) & Boil downto love (eind Dec. wss. af). Het makkelijkst te realiseren zou een animatieclip zijn die de tekst van de muziek visualiseert. Vrijwilligers?
  • 6. Live/News Conversational format: Op basis van actualiteit evt. Live-Facebook video's van een paar minuten waarin een presentator samen met kieslijstkandidaat via bv. Skype een onderwerp belicht vanuit de Piratenpartij insteek

Armon

tk2017/video.txt · Laatst gewijzigd: 2018/01/02 17:48 door 46.229.168.65