Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


werkgroep:organisatie:vacatures

Vacatures Piratenpartij Nederland

De Piratenpartij Nederland doet zijn werk door middel van donaties en de inzet vrijwilligers. In de afgelopen jaren heeft deze aanpak bewezen dat als mensen zich echt voor iets willen inzetten er niets onmogelijk is. Desondanks kan het team aan vrijwilligers niet groot genoeg zijn, dus nieuwe instroom is altijd van harte welkom. We zijn nu met een groep van 50-60 actieve vrijwilligers onder circa 1000 Piraten.

Hieronder vind je daarom een overzicht van vacatures voor verschillende organen, commissies en werkgroepen, en hoe je hier op kunt reageren mocht je interesse hebben.

Provinciale Staten verkiezingen maart 2023

Voor de komende PS2023 campagne zoeken we Piraten die overtuigd hun boodschap kunnen brengen of willen helpen met bijvoorbeeld posters plakken. Heb je tot maart 2023 ruimte in je agenda en wilt je je inzetten voor onze idealen → vrijwilliger@piratenpartij.nl

Vacature overzicht

Werkgroep Functie Meer informatie
Algemeen Coördinator werkgroepen
Communicatie Redactieleden
Video-editors
Creatief
Organisatie Administratie, werving en selectie
Webshop beheerder
Helpdesk
Bemiddelingsbureau
Onderzoek Wetenschappelijk bureau, algemeen medewerker
Provinciale, regionale en stedelijke afdelingen
ICT WordPress designer

Vrijwilligers

Voor diverse organisatorische lijnen binnen de partij zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Voel je je aangesproken tot één of meerdere van de vacatures reageer dan met een korte motivatie. Een complete sollicitatiebrief is niet noodzakelijk, het meesturen van een CV wordt op prijs gesteld. Je werkt samen met de bestuursverantwoordelijke en/of coördinator aan de opbouw van jouw werkgroep. In ieder geval voor deze werkgroepen en projectgroep zoeken wij coördinatoren die voor tenminste een half jaar actief willen zijn. De belangrijkste taak zal zijn het opzetten en professionaliseren van deze werkgroepen.

Verschillende werkgroepen

  • De werkgroep Communicatie bestaat uit de groepen: pers, creatief, video-editing, webdesign, webcontent, nieuwsbrief, social media.
  • De werkgroep Onderzoek bestaat uit de groepen: onderwijs, zorg, juridisch.
  • De werkgroep Financiën bestaat uit de groepen: merchandise, funding en webshop-beheer.
  • Verder willen we een jongeren afdeling opzetten. Heb jij hier ervaring mee, mail dan naar vrijwilliger@piratenpartij.nl

Heb je voorkeur voor iets of wil je contact om te kijken wat de mogelijkheden zijn, mail dan naar vrijwilliger@piratenpartij.nl.


werkgroep/organisatie/vacatures.txt · Laatst gewijzigd: 2022/12/23 14:19 door bob