Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


werkgroep:organisatie:vrijwilligers

Vrijwilliger worden!

De Piratenpartij leeft alleen maar dankzij de geweldige inzet van alle vrijwilligers die de partij maken tot wat hij is. Elk extra paar handen kunnen we goed gebruiken, dus steek ze snel uit de mouwen en help mee om ons schip naar nieuwe hoogtes te tillen!

Maak je eigen plannen!

Als vrijwilliger bij de Piratenpartij ben je vrij om je eigen dingen op te zetten en vorm te geven. Neem contact op met de coördinator van de werkgroep, of contact ons (vrijwilligers@piratenpartij.nl), en vertel wat je wilt opzetten. We vertellen je over ons ict systeem, en hoe je kunt samenwerken binnen de organisatie. Omdat de coördinators van de werkgroepen op de hoogte zijn van alles binnen de organisatie kun je snel van start. Ook kunnen ze je vertellen over de informatie die er al is, of wie er eventueel al mee bezig is. Dan kun je bijvoorbeeld mee helpen en/of samen initiatieven ontplooien.

Is er een evenement (bij jouw in de buurt) en wil je daar voor ons flyeren? Neem dan even contact op met webshop@piratenpartij.nl zodat er wat drukwerk jouw kant op kan gaan.

Verkiezingen 15 maart 2017

De verkiezing van onze lijsttrekker deden we met 'lijsttrekkers on tour' IRL debatten. In korte tijd hebben vrijwilligers in Amsterdam, Utrecht, Delft en Groningen alles geregeld wat er bij komt kijken om dit mogelijk te maken. De opnamen staan hier. https://piratenpartij.nl/tweede-kamerverkiezingen-2017/lijsttrekkers-on-tour/

Dat was het begin van de piratenpartij verkiezingscampagne. We gaan tot 15 maart 2017 onze activiteiten voor de landelijke verkiezingen op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland met de piraten op locatie voorbereiden en snel schakelen als de actualiteit dat aanleiding voor geeft. Is er bij jou in de buurt iets waar we in de landelijke campagne aandacht aan kunnen geven, dan doen we dat. Daarvoor hebben we als eerste ook jou in jouw buurt nodig.

Wil je daarin helpen, meld je dan aan als vrijwilliger en help het campagneteam door mee te doen. We zoeken mensen op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland die in hun omgeving opletten wat er speelt en dat doorzetten naar de landelijke verkiezingscampagne als daar aanleiding voor is. We willen overal in Nederland waar piraten zijn campagne voeren. Als we straks ergens bij jou in de buurt iets kunnen doen, willen we met jou kunnen schakelen om dat samen goed te regelen. Net zoals we dat in Amsterdam, Utrecht, Delft en Groningen deden voor de lijsttrekker verkiezings debatten, maar dan bij jou in de buurt.

Wil je helpen, zoek dan contact met piraten bij jou in de buurt en stem onderling af wie contact personen willen zijn en voor welke regio. Ben je de enige in jouw buurt, meld je dan aan zodat wij jou met andere piraten in contact kunnen brengen. Eén piraat (jij) in jouw buurt, maakt al alle verschil. Niet alleen straks in de kamer, maar ook voor de campagne in jouw regio. Hoe meer mensen komende maanden meehelpen hoe meer er in maart in de kamer verkozen worden.

Kies zelf wat je wil doen!

De partij is opgezet rondom werkgroepen. Als je weet wat je zou willen doen in de partij, neem dan eens contact op met de werkgroep die op dat gebied actief is via de onderstaande e-mailadressen. Heb je meerdere voorkeuren, schrijf dan gewoon meerdere werkgroepen aan en kijk wat er te doen valt of wat je zelf op wilt zetten.

Inspiratieloos?

Weet je niet wat je precies wilt doen, of weet je niet in welke werkgroep je terecht kunt met wat je wilt doen? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@piratenpartij.nl met jouw vaardigheden er in en wij zullen je zo snel mogelijk in contact met een piraten werkgroep brengen.

Algemeen contact met leden en vrijwilligers

Wat je ook wilt doen, kom eens kijken/kletsen/overleggen in de algemene chat van de Piratenpartij Nederland. Daarnaast zijn we nu bezig met een nieuw forum om makkelijk met andere Piraten in contact te komen. Contactpersonen van werkgroepen e.d. zijn ook op te zoeken op de wiki.

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de Piratenpartij nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de partij.

Welke afdelingen, commissies en werkgroepen zijn er?

werkgroep/organisatie/vrijwilligers.txt · Laatst gewijzigd: 2022/12/28 21:14 door bob