Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


werkgroep:permanentecampagne

Werkgroep: Permanente Campagne

In juni 2017 is vanuit het landelijk bestuur een start gemaakt met het opzetten van een nieuwe werkgroep 'permanente campagne'. Het doel van de werkgroep is als volgt:

“Het stelselmatig bevorderen van het wederzijds begrip tussen de Piratenpartij Nederland en haar publieksgroepen”.

Dit doel kan gaandeweg op ieder gewenst moment door de leden van de werkgroep bijgesteld worden indien nodig. Op deze pagina kun je voorlopig contactgegevens en de notulen van de Mumble bijeenkomsten vinden.

Notulen 2017

Doe mee!

De werkgroep is nog in een prille beginfase, we kunnen jouw hulp dus goed gebruiken! Er bestaat namelijk een kans dat de formatie mislukt of dat het kabinet valt, en dan hebben we slechts enkele maanden de tijd tussen het uitschrijven van nieuwe verkiezingen en de verkiezingen zelf. Om hier op voorbereid te zijn hebben we een gedegen basis nodig, en die willen we met de werkgroep permanente campagne realiseren. Hiervoor hebben wij mensen nodig die graag de handen uit de mouwen willen steken!

Heb jij een paar uur per week over? Denk aan 1-4 uurtjes per week voor concrete taken? Dit kan echt van alles zijn: Ben jij een held in het gebruik van social media? Kom je grafisch goed uit de hoek? Kun je heerlijk schrijven? Of heb je wilde ideeën die je samen met de Piratenpartij wilt uitvoeren? Misschien iets heel anders waar wij nog niet eens aan gedacht hebben? Meld je dan bij Abram.

Mumble overleg

Voor overleg wordt gebruik gemaakt van Mumble. Elke even week vindt er een overleg plaats op de woensdagavond vanaf 20:30, waarin de voortgang van de werkgroep besproken wordt. Elke oneven week is er op dezelfde dag en tijd open inloop. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van Trello voor het inzichtelijk maken van de voortgang, en van Signal voor instant messaging. Concepten en samenwerking in documenten doen we via pads, lees hier meer over pad-etiquette.

Documentatie

werkgroep/permanentecampagne.txt · Laatst gewijzigd: 2017/09/16 00:18 door Jos